Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ρόταρυ σε Παιδικό Σταθμό Αχαρνών

Τον Πρόεδρο του Ροταριανού ιδρύματος του Διεθνούς Ρόταρυ κ. John Germ υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης στον 2ο Παιδικό Σταθμό Αχαρνών. Ο κ. Germ στα πλαίσια της επίσκεψης του στην Ελλάδα θέλησε να επισκεφτεί και τον Παιδικό Σταθμό που με χρήματα του Ιδρύματος Ρόταρυ κατασκευάστηκε το 2002 με σκοπό να ανακουφίσει την πόλη μας μετά τον καταστρεπτικό σεισμό του 1999.

Τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ρόταρυ συνόδευσαν ο κ. Bryn Stiles Θεματοφύλακας του Ροταριανού ιδρύματός του Διεθνούς Ρόταρυ με την σύζυγό του, o Απόστολος Μαμάτας Διοικητής της Ελληνικής Περιφέρειας 2470, o κ. Λορέντζος Χαζάπης Πρόεδρος της επιτροπής Ροταριανού Ιδρύματος στην Ελλάδα, o κ. Φρέρης Ιωάννης Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Περιφέρειας και Αντιπρόεδρος του Ρ.Ο. Πάρνηθας, ο κ. Ανδρέας Παπαματθαίου Προ πρόεδρος του Ρ.Ο. Πάρνηθας, ο οποίος ήταν και αυτός που επέβλεψε και υλοποίησε την κατασκευή του Παιδικού Σταθμού 2000-2002, καθώς επίσης και ο κ. Αυγερίκος Δημήτρης Προ πρόεδρος του Ρ.Ο. Πάρνηθας.

Ο κ. Δασκαλάκης ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο για την προσφορά τους τονίζοντας πως οι άνθρωποι όταν ενώνονται μπορούν να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία, όπως ήταν ο σεισμός του 1999. Από την πλευρά του ο κ. Germ εκπροσωπώντας τον Όμιλο δεσμεύτηκε να στηρίξει τον Δήμο Αχαρνών όπου του ζητηθεί.

 

 

| |

Μοιραστείτε το…