Εξοπλίζεται ο νέος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Αχαρνών στον Κόκκινο Μύλο

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο εξοπλισμός του νέου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Αχαρνών που βρίσκεται στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου.

Σημαντική βοήθεια στον εξοπλισμό του Παιδικού Σταθμού προσέφερε η χορηγία της εταιρείας ΙΚΕΑ μέλος του Ομίλου Φουρλή. Ο εξοπλισμός παραδόθηκε και τοποθετήθηκε από εργάτες της ΙΚΕΑ στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Σταθμού, παρουσία του προέδρου της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κου Γιώργου Δασκαλάκη και στελεχών του Νομικού Προσώπου.

Ο κ. Δασκαλάκης ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΙΚΕΑ του Ομίλου Φουρλή κ. Κασιδάκη για την ένταξη του νέου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Αχαρνών στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας ΙΚΕΑ, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη χορηγία δίνει μεγάλη ανάσα στον “αγώνα δρόμου” για τον εξοπλισμό και τη στελέχωσή του νέου Παιδικού Σταθμού, ώστε να λειτουργήσει με τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εκδήλωσε την ικανοποίηση του για την πορεία των εργασιών εξοπλισμού του νέου Παιδικού Σταθμού και δήλωσε:
“Στις αρχές της σχολικής χρονιάς εγκαινιάσαμε τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού στη περιοχή της Αγριλέζας και πλέον οι προσπάθειες μας εστιάζονται στην έναρξη λειτουργίας του νέου Παιδικού Σταθμού στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου. Και στις δυο περιπτώσεις σημαντικοί φορείς και εταιρείες δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια, και γίνονται μέρος της αγωνίας μας να καλύψουμε τις ανάγκες των εργαζόμενων συμπολιτών μας και της παροχής υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών προσχολικής αγωγής”.

 

Μοιραστείτε το…