Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αχαρνών

Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε και φέτος το Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αχαρνών που διοργανώνεται από την Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α) στα πλαίσια υλοποίησης των αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά.

 

Στη διεξαγωγή των τελικών του τουρνουά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος συνεχάρη όλους τους μαθητές που πήραν μέρος στο Τουρνουά και έκανε την απονομή στην ομάδα του 3ου Δημοτικού Σχολείου που κατέκτησε την 1η θέση.

Στους τελικούς του Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 παραβρέθηκε, ο πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, κ. Γιώργος Δασκαλάκης και κ. Κώστας Σασαρίδης, αντίστοιχα, καθώς ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών κ. Θεόδωρος Συρινίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γεώργιος Σταύρου, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης και ο πρόεδρος  της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αχαρνών κ. Σωτήρης Κουφογιώργος.

Οι τελικοί αγώνες του τουρνουά διεξήχθησαν την Σάββατο 20 Μαΐου με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών να παίρνει την 1η θέση, το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών την 2η θέση και από τον μικρό τελικό το 22ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών να παίρνει την 3η θέση και τα Μοντεσοριαννά Σχολεία την 4η θέση. Πρώτος Σκόρερ του τουρνουά ανακηρύχθηκε ο μαθητής του 22ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών Χριστόφορος  Μουστακάτος με   27 γκολ.

 

Μοιραστείτε το…