Αναβάλλεται το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3

Η Διοίκηση της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών ενημερώνει, αθλητές, γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αχαρνών στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022, Αναβάλλεται.

Δυστυχώς, οι δεδομένες υποχρεώσεις και δυνατότητες, δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση του αγώνα με τρόπο που, να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του εγχειρήματος, να είναι εφάμιλλο της σημαντικότητας των αθλητών και των συμμετεχόντων και να ικανοποιεί τις επιθυμίες και τη θέληση της Διοίκησης.

Για τη Διοίκηση της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 δεν ματαιώνεται αλλά αναβάλλεται, ώστε να πραγματοποιηθεί σε εκείνο το χρονικό σημείο που θα εξασφαλίζεται η διοργάνωση ενός αγώνα που αρμόζει στους αθλητές και κατ’ επέκταση στους δημότες του Δήμου Αχαρνών.

Η Διοίκηση της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών έχοντας πρόσφατη την εμπειρία της διοργάνωσης ενός μεγαλειώδους αθλητικού γεγονότος στον Δήμο Αχαρνών, όπως το Downhill 2022, γνωρίζει και τον τρόπο και τη μέθοδο, ώστε να εξασφαλίσει το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 να γίνει μια ακόμη αξιόλογη αθλητική διοργάνωση στον Δήμο Αχαρνών.

 

 

Μοιραστείτε το…