Εντυπωσιακή η συμμετοχή των Παιδικών Σταθμών στο Παιδικό Φεστιβάλ

Εντυπωσιακή και συγκινητική, ήταν η συμμετοχή των παιδιών των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών στο 23ο Παιδικό Φεστιβάλ “Μάριος – Δημήτριος Σουλούκος”.

Τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών συμμετείχαν στις 6 και 7 Ιουνίου 2018 στο 23ο Παιδικό Φεστιβάλ “Μάριος – Δημήτριος Σουλούκος”, στο ανοιχτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στον λόφο του Προφήτη Ηλία, παρουσιάζοντας ένα “Μουσικό Ταξίδι στην Ελλάδα” και εντυπωσιάζοντας με την παρουσία τους και τον χορό τους.

Ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αχαρνών που έχει την ευθύνη λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών του δήμου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών, απόλαυσε και χειροκρότησε τις μουσικοχορευτικές παραστάσεις των παιδιών, ενώ ευχαρίστησε τις Νηπιαγωγούς και το Προσωπικό των Παιδικών Σταθμών για την εξαιρετική προσπάθεια, καθώς και τους γονείς των παιδιών, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών.

Μοιραστείτε το…