Ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο

Η Πρόεδρος και το Προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα χορηγίας μας, σχετικά με τη διάθεση διαδρόμων γυμναστικής στο γυμναστήριο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών.

Να σημειωθεί ότι η προσφορά σας αυτή εξοπλίζοντας το γυμναστήριο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών με διαδρόμους γυμναστικής , βοήθησε ώστε να ανακαινιστεί το γυμναστήριό μας με καινούρια όργανα προς όφελος των δημοτών μας.

Με βάση την παρούσα οικονομική κατάσταση του Ν.Π.Δ.Δ. είναι πολύ δύσκολο να προμηθευτούμε από ιδίους πόρους.

Η πραγμάτωση της δωρεάς αυτής αποδεικνύει έμπρακτα την ανθρωπιστική δράση, προσφορά και στήριξή σας στις δομές της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών. Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους τις δομές μας.

Τέλος από δικής μας πλευρά σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. και όχι μόνο.

Εννοείται ότι, η προσφορά σας θα διαχυθεί ως κίνηση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με κάθε πρόσφορο τρόπο σε όλα τα μέσα (διαδίκτυο, έντυπα μέσα κ.λπ) και όλους τους ωφελούμενους δημότες.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε την ανταπόκρισή σας και στο μέλλον.

 

Με εκτίμηση

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ

Μοιραστείτε το…