Ευχαριστήρια επιστολή

Με αφορμή την επιτυχημένη εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του νέου παιδικού σταθμού της ΔΗΦΑ στην περιοχή της Αγριλέζας, θα ήθελα να εκφράσω θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα αυτό το μεγάλο έργο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους (παιδαγωγούς, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό) οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσουν το χώρο σε πραγματικό σχολείο υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Επίσης τους συναδέλφους μου αντιδημάρχους οι οποίοι στάθηκαν σημαντικοί αρωγοί μέσω των υπηρεσιών τους σ’ αυτή την προσπάθεια.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει για τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη Δημοτική Φροντίδα με αξιοσημείωτο ζήλο και ανιδιοτελή γενναιοδωρία.

Καταρχήν, το κοινωφελές Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλης», το οποίο εγκαινιάζοντας δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα έκανε μια σημαντική δωρεά, εξασφαλίζοντας υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τον παιδικό σταθμό.

Επίσης, τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Δεσμός» που, για ακόμα μια φορά, αναγνώρισε το σημαντικό έργο που επιτελεί η ΔΗΦΑ στον τομέα της κοινωνικής φροντίδας αλλά και τις μεγάλες ανάγκες του Δήμου μας, και μέσω της διασύνδεσής μας με το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλης» υλοποίησε αυτή τη σημαντική δράση.

Χάρη στις ενέργειες αυτών των ανθρώπων, των φορέων και των υπηρεσιών που εκπροσωπούν καλύφθηκε μια μεγάλη ανάγκη της περιοχής μας και εξασφαλίσθηκε η φιλοξενία 50 νέων νηπίων στον καινούριο-υπερσύγχρονο παιδικό σταθμό της Αγριλέζας.

Τους ευχαριστούμε
Για τη ΔΗΦΑ
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Δασκαλάκης
| |

Μοιραστείτε το…