Κατασκηνώσεις Λουτροθεραπείες για την 3η ηλικία: Καλοκαίρι 2016

Στο  πλαίσιο του Προγράμματος ” Κατασκηνώσεις Λουτροθεραπείες για την 3η ηλικία: Καλοκαίρι 2016″ η Δημοτική φροντίδα Αχαρνών, εξασφάλισε για πρώτη φορά, νέες τοποθεσίες διακοπών για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών και συγκεκριμένα :
Νέα Απολλωνία Θες/νίκης, από τις 30 εγκεκριμένες θέσεις για όλα τα ΚΑΠΗ της Ανατολικής Αττικής, η Δημοτική φροντίδα τις εξασφάλισε όλες για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.
Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας, από τις 20 εγκεκριμένες θέσεις για όλα τα ΚΑΠΗ της Ανατολικής Αττικής, η Δημοτική φροντίδα Αχαρνών τις εξασφάλισε όλες για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.
Κολυμπάρι Κρήτης από τις 15 θέσεις που ενέκρινε το Υπουργείο για όλα τα ΚΑΠΗ της Ανατολικής Αττικής, η Δημοτική φροντίδα Αχαρνών τις εξασφάλισε όλες για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.
Επίσης η Δημοτική φροντίδα του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνα εξασφάλισε 150 θέσεις στην Ε΄ κατασκήνωση Αγίου Ανδρέα για τις ημερομηνίες 08/09/2016 έως  17/09/2016.
Από υπαιτιότητα του προσωπικού της κατασκήνωσης στις 06/09/2016, απορρίφθηκαν 55 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, τα οποία είχαν προκαταβάλει το κόστος συμμετοχής.
Η Διοίκηση της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών υπέβαλε αμέσως έγγραφη αναφορά – καταγγελία προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε΄ Κατασκήνωσης Αγ. Ανδρέα του Δήμου Μαραθώνα εκφράζοντας τη διαμαρτυρία της για την ταλαιπωρία που υπέστησαν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών και ζήτησε την επιστροφή των χρημάτων που είχαν προκαταβάλει οι δικαιούχοι επικρίνοντας ταυτόχρονα τις συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε άτομα της 3ης ηλικίας.

 

Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας
Λουτρά Πόζαρ Αριδαίας

 

Νέα Απολλωνία Θες/νίκης
Νέα Απολλωνία Θες/νίκης

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών

Γεώργιος Δασκαλάκης

Μοιραστείτε το…