Μαζική συμμετοχή στο Τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων


Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή ολοκληρώθηκε και φέτος το Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 στο οποίο συμμετέχουν Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αχαρνών και διοργανώνεται από την Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α) στα πλαίσια υλοποίησης των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στη διεξαγωγή των τελικών του τουρνουά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές και απένειμε το κύπελο και τα μετάλλιά στην ομάδα που κατέκτησε την 1η θέση.

Στους τελικούς του Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 παραβρέθηκε, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θεόδωρος Συρινίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης και ο αντιπρόεδρός της κ. Κώστας Σασαρίδης. Επίσης ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης και το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων κ. Σωτήρης Κουφογιώργος.

Οι τελικοί αγώνες του τουρνουά διεξήχθησαν την Κυριακή 22 Μαΐου με το 24ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών να παίρνει την 1η θέση, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θρακομακεδόνων την 2η θέση και από τον μικρό τελικό το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών να παίρνει την 3η θέση και το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών την 4η θέση. Πρώτος Σκόρερ του τουρνουά ανακηρύχθηκε ο μαθητής του 3ου Δημ. Σχολείου Αχαρνών Γεώργιος Πολίτης με 28 γκολ.

 

 

 

| |

Μοιραστείτε το…