Πανελλήνιο Κύπελλο Mountain Bike Downhill 2020

Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΝΠΔΔ) του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με την εταιρεία Cravity Freaks, διοργανώνει αγώνα mountain bike Downhill 2020 στο Μετόχι Πάρνηθας και πιο συγκεκριμένα στο Roz Parnithas Trail, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές για τον περιορισμό του Covid 19.

Η διαδρομή θα έχει μήκος 1,5 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει μονοπάτια, χωματόδρομους και τεχνητές κατασκευές, ενώ περνά και από τμήματα της πίστας mtb όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004.

Το άθλημα του mtb downhill είναι αγώνας ατομικής χρονομέτρησης. Ο αγώνας θα είναι μονοήμερος και θα περιλαμβάνει μια προκριματική κατάβαση του τελικού οι οποίες θα χρονομετρηθούν με ειδικούς σένσορες.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις.

Και τις δύο μέρες θα υπάρχει γιατρός του αγώνα, ομάδα διάσωσης και ασθενοφόρα. Να σημειώσουμε ότι σε παρακείμενο μονοπάτι στο Μετόχι της Πάρνηθας, είχαν διοργανωθεί αντίστοιχοι αγώνες το έτος 2012 και το 2013.

Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6972 266 726 και επικυρώστε το ραντεβού μας στην Πάρνηθα για δυνατή αγωνιστική δράση και στη συνέχεια φαγητό στις παρακείμενες ταβέρνες.

Καλό αγωνιστικό διήμερο σε όλους…


Εκ της διοργάνωσης

Για τη ΔΗ.Φ.Α. η Πρόεδρος: Αγγελική Ζαχαριάδη

Για την Gravity Freaks: Φώτης Σκαρής

Μοιραστείτε το…