Γιορτή χαράς και ξεγνοιασιάς, η Καλοκαιρινή Γιορτή των Παιδικών Σταθμών

Ξεχείλισε από παιδικά χαμόγελα το προαύλιο του Δημαρχείου Αχαρνών, στην Καλοκαιρινή Γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών, η οποία πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 και μετατράπηκε τελικά σε μια γιορτή χαράς και ατελείωτου παιχνιδιού για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών.

Η Καλοκαιρινή Γιορτή των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών εντάχθηκε ως παράλληλη εκδήλωση στο 25ο Παιδικό Φεστιβάλ “Μάριος – Δημήτριος Σουλούκος” που διοργανώνει ο Δήμος Αχαρνών, το οποίο ξεκίνησε την  1η Ιουνίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου 2022.

Η Πρόεδρος Αγγελική Ζαχαριάδη, η Διοίκηση και το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, με την αρωγή του Δήμου Αχαρνών, διοργάνωσαν μια καθ’ όλα άρτια γιορτή, η οποία χάρη στο κέφι, τη ζωντάνια και τον παλμό των Παιδαγωγών, των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς και των παιδιών, μετατράπηκε σε μια ατελείωτη εμπειρία χαράς και ξεγνοιασιάς.

Τα παιδιά απόλαυσαν με την καρδιά τους τη ζωγραφική σε μπλουζάκια και τις διαδρομές παιχνιδιού στο πάρκο. Έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες με αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων, χάρηκαν με τις  ιδιόμορφες κατασκευές και διαμορφώσεις μπαλονιών και ευχαριστήθηκαν το face painting.

Το “κλείσιμο” της διασκέδασης ανέλαβε  η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite, με μια διαδραστική θεατρική παράσταση με σαπουνόφουσκες (bubble performance).

Στην Καλοκαιρινή Γιορτή των Παιδικών Σταθμών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αχαρνών.

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το…