Διαγωνισμός Μαγειρικής στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών

Με νικητές… τη νοστιμιά και το μεράκι ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός μαγειρικής στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.
Τα μέλη των ΚΑΠΗ έβαλαν όλη τη μαεστρία και δεξιοτεχνία τους στη μαγειρική και παρουσίασαν πιάτα από παραδοσιακές συνταγές ή από παραλλαγές συνταγών, ενώ μοιράστηκαν τα μυστικά και τον τρόπο εκτέλεσης των συνταγών τους.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης ανέλαβε τον… προνομιακό αλλά και δύσκολο ρόλο του “δοκιμαστή” των εδεσμάτων, καθώς όλα τα πιάτα ήταν καλο-μαγειρεμένα και εντυπωσίαζαν τόσο για τη γεύση τους όσο και για την παρουσίασή τους.
Ο γευστικός διαγωνισμός κατέληξε – όπως ήταν αναμενόμενο – σε κάθε ΚΑΠΗ σε ένα φιλόξενο τραπέζι, όπου όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ και οι εργαζόμενοι της ΔΗΦΑ απόλαυσαν τα νόστιμα φαγητά και γλυκά και αντάλλαξαν ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Ο Διαγωνισμός Μαγειρικής εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων ενεργούς γήρανσης στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών και όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ο ενθουσιασμός και η μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη των ΚΑΠΗ, δίνει το έναυσμα για δημιουργηθεί και να εκδοθεί ένα βιβλίο συνταγών με νόστιμες συνταγές φαγητών και γλυκών από τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών.

 

Μοιραστείτε το…