14ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Δήμου Αχαρνών

Την Κυριακή, 14 Απριλίου ολοκληρώθηκε  το 14ο  Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5×5 των Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών 2019, που για άλλη μια χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ακαδημίας DANIEL BATISTA FOOTBALL CLUB.

Οι μικροί μας μπαλαδόροι παρουσίασαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και συμμαθητές που έσπευσαν να τους συμπαρασταθούν και να τους εμψυχώσουν.

Στο μικρό τελικό, που έγινε μεταξύ των ομάδων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και των ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, η οποία επικράτησε με σκορ 4-2 και κατέλαβε την 3η θέση.

Στον αγώνα του μεγάλου τελικού αγωνίστηκαν η ομάδα των 26ου & 29ου απέναντι σ’ αυτήν του 18ου  Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Μεγάλη νικήτρια και φετινή κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα των 26ου & 29ου  Δημοτικών Σχολείων.

Το βραβείο του πρώτου σκόρερ του 14ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου απονεμήθηκε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας των 26ου & 29ου Δημ. Σχολείων Παναγιώτη Αραβοσιτά, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Τουρνουά πέτυχε 14 τέρματα.

Κατά την τελετή λήξης του φετινού Τουρνουά, τις απονομές των μεταλλίων και κυπέλλων  έκαναν ο  Πρόεδρος της  ΔΗ.Φ.Α. κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος,  ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ. Κώστας Σασαρίδης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Θεόδωρος Συρινίδης.

Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές όλων των σχολείων για την υπέροχη παρουσία τους κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και στους γονείς και τους δασκάλους τους.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιώργο Μεντή, υπεύθυνο των εγκαταστάσεων του  DANIEL BATISTA FOOTBALL CLUB, που για πολλοστή φορά φιλοξένησε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Πόλης μας.

Μοιραστείτε το…