Ξεκίνησαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αχαρνών

Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκίνησαν και λειτουργούν και πάλι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αχαρνών δεχόμενοι τα πρώτα παιδιά προσχολική ηλικίας.

Όπως κάθε χρόνο, τα παιδιά που ξεκινούν πρώτα στους Παιδικούς Σταθμούς, είναι όσα προέρχονται από επανεγγραφές, τα οποία έχουν ήδη προσαρμοστεί στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Παιδικών Σταθμών, ενώ ανάλογα με το πρόγραμμα, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε Παιδικού Σταθμού θα γίνει και η ένταξη νέων παιδιών σε αυτούς.

Οι γονείς που δεν έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά σχετικά με τον προγραμματισμό ένταξης των νέων παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς, μπορούν να απευθύνονται στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (Αγίας Τριάδος 39, 13673, Αχαρνές) και στο τηλέφωνο: 210 24 77 900.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Γιώργος Δασκαλάκης ευχήθηκε στο Προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, “Καλή Χρονιά” και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό προσωπικό καθώς και το βοηθητικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αχαρνών, θα προσφέρουν και φέτος, υπηρεσίες προσχολικής αγωγής υψηλών προδιαγραφών και θα εξασφαλίσουν στα παιδιά ασφαλή και δημιουργική συμμετοχή στα εκπαιδευτικά και μαθησιακά προγράμματα των Παιδικών Σταθμών.

Ενώ όπως τόνισε, πρόσθεση, του ίδιου, των μελών της Διοίκησης και του Δημάρχου Αχαρνών είναι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αχαρνών, ανταποκρινόμενοι πλήρως και με υψηλή συναίσθηση ευθύνης, στην εμπιστοσύνη των γονιών.

Μοιραστείτε το…