Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, ο αγώνας mountain bike Dowhill 2020 στο Μετόχι της Πάρνηθας και πιο συγκεκριμένα στο Roz Parnithas Trail που διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών σε συνεργασία με την εταιρεία Cravity Freaks.

Ο αγώνας διεξήχθη σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και με όλες τις προδιαγραφές για τον περιορισμό του Covid 19.

Πλήθος κόσμου, αθλητές ,θεατές, κατέκλισαν το Μετόχι της Πάρνηθας και απόλαυσαν την εξαιρετική διαδρομή του 1,5 χιλιομέτρου μέσα σε καταπράσινα μονοπάτια, χωματόδρομους και τεχνητές κατασκευές.

Το όμορφο βουνό μας η Πάρνηθα, έχει τόσα θετικά που όταν τα εκμεταλλευτούμε έχουν αυτά τα αποτελέσματα .

Η Πρόεδρος της Δημοτική Φροντίδας Αχαρνών κ. Αγγελική Ζαχαριάδη στο σύντομο χαιρετισμό της, έκανε λόγο για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν (ΔΗ.Φ.Α., Cravity FReakws , εθελοντές, χορηγοί) ώστε να έρθει η ώρα και να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση και να προσφέρουν αυτό το ανεπανάληπτο θέαμα, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκατοντάδες παιδιά να ασχοληθούν συστηματικά με το αγαπημένο τους άθλημα και να βιώσουν σωματικά, πνευματικά, και κοινωνικά οφέλη του Αθλητισμού.

Στο mountain bike Dowhill 2020, παρευρέθηκαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής και από άλλες παρατάξεις και πολλοί άλλοι οι οποίοι όλοι εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους, τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν, διοργανωτές, χορηγούς και σε όποιον συνέβαλε για αυτή την άψογη διοργάνωση.



Μοιραστείτε το…