Απόλυτη επιτυχία για το “Καλοκαίρι στην Πόλη 2022” της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 το “Καλοκαίρι στην Πόλη 2022” που διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αχαρνών με την επωνυμία Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών.

Από τις 20 Ιουνίου 2022 μέχρι τις 29 Ιουλίου 2022, εκατοντάδες παιδιά 6 έως 12 ετών, συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές, δημιουργικές και εκπαιδευτικές δράσεις και δραστηριότητες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών και την αρωγή του Δημάρχου Αχαρνών και των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, υλοποίησαν και φέτος με αξιοπιστία τη συγκεκριμένη δράση, καταρτίζοντας ένα εξαιρετικό Πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τις 3 περιόδους του καλοκαιρινού camp “Καλοκαίρι στην Πόλη 2022”.

Το Πρόγραμμα περιελάβανε μεταξύ άλλων, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, μπάνιο στη θάλασσα, προβολές ταινιών αλλά και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και πάρκα.

Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του καλοκαιρινού camp “Καλοκαίρι στην Πόλη 2022” η πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Αγγελική Ζαχαριάδη, ευχαρίστησε το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών για τον επαγγελματισμό, την ευσυνειδησία και το ζήλο που επέδειξαν, ώστε να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το “Καλοκαίρι στην Πόλη” για μια ακόμη χρονιά.

Ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σπύρο Βρεττό, ο οποίος υποστήριξε τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και μέσω των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, το επιτυχημένο καλοκαιρινό camp στην πόλη των Αχαρνών και τέλος ευχαρίστησε τους γονείς, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσέφερε η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών στα παιδιά.

Το “Καλοκαίρι στην Πόλη” μπορεί να θεωρηθεί ως μια από τις πιο αξιόλογες κοινωνικές παροχές του Δήμου Αχαρνών προς τους δημότες του, η οποία χρόνο με τον χρόνο αναβαθμίζεται και εξελίσσεται, με τη φετινή επιτυχία να εγγυάται την καθιέρωση και την βελτίωση για τις επόμενες χρονιές.

 

Μοιραστείτε το…