Ανοιχτός ο 1ος Παιδικός Σταθμός στις Αχαρνές και τον Αύγουστο

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ (Ν.Π.Δ.Δ.) επιθυμεί να ενημερώσει τις οικογένειες με παιδιά προσχολικής ηλικίας ότι επεκτείνει τη λειτουργία του Κεντρικού Παιδικού Σταθμού (Αγίας Τριάδος 39 – Αχαρνές) και τη θερινή περίοδο. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, προσφέροντας μία αξιόπιστη και ασφαλή λύση για τη φύλαξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας και το μήνα Αύγουστο.

Η πρωτοβουλία που υλοποιείται εφέτος για πρώτη φορά στον Δήμο Αχαρνών, βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο, και θα πραγματοποιηθεί με την εθελοντική συμμετοχή του απασχολούμενου προσωπικού. Συγκεκριμένα, θα παραμείνει ανοικτός ο Κεντρικός Παιδικός Σταθμός (Αγίας Τριάδος 39 – Αχαρνές) από 01/08/2015 έως 31/08/2015, ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:00 π.μ. έως 15:45 μ.μ.. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γνωστοποιείται κατόπιν υποβολής αιτήσεως στους κατά τόπον παιδικούς σταθμούς έως την 31-07-2015. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός τόνισε: «Πρόκειται για μία κοινωνική προσφορά του Δήμου Αχαρνών στους εργαζόμενους γονείς με παιδιά προσχολικής ηλικίας. Μία πρωτοβουλία με θετικό πρόσημο, που έρχεται να απαντήσει στο αίτημα πολλών οικογενειών που εργάζονται και οι δύο γονείς και δεν έχουν σε ποιον να εμπιστευθούν τη φύλαξη των παιδιών τους κατά τη θερινή περίοδο, συνυπολογίζοντας πάντα και τις οικονομικές δυσκολίες που περνούμε όλοι μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ΔΗ.Φ.Α. κ Γιώργο Δασκαλάκη, για την άψογη συνεργασία μας και την ευαισθησία του στο συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους των κοινωνικών μας δομών που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στήριξαν εθελοντικά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία».

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ Γιώργος Δασκαλάκης δήλωσε: «Η ΔΗ.Φ.Α. στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων γονέων με παιδιά προσχολικής ηλικίας. Στόχος όλων μας να προσφέρουμε σ’ αυτές τις οικογένειες μία ποιοτική και αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για τη φύλαξη των παιδιών τους, λαμβάνοντας πάντα υπόψη μας και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους εργαζόμενους που στηρίζουν και συμμετέχουν εθελοντικά σ’ αυτή την προσπάθεια».

| |

Μοιραστείτε το…