Έκοψαν την πίτα τους οι παιδικοί σταθμοί της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, στον χώρο του 1ου παιδικού σταθμού, έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους οι Παιδικοί Σταθμοί της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗΦΑ) παρουσία της προέδρου Αγγελικής Ζαχαριάδη, μελών του Δ.Σ, των υπαλλήλων καθώς και των παιδιών που φιλοξενούνται στη δομή.

Στην πρόσκληση της προέδρου ανταποκρίθηκαν μαζικά οι αντιδήμαρχοι οι οποίοι αναφέρθηκαν στην υποδειγματική λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών στους πολίτες των Αχαρνών και αντάλλαξαν ευχές για μία νέα ευλογημένη, δημιουργική, παραγωγική κι ευτυχισμένη χρονιά.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της ΔΗΦΑ ευχαρίστησε το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά και τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει βάλει τους Παιδικούς Σταθμούς σε πρώτη προτεραιότητα και κάθε μέρα προσπαθεί να γίνονται καλύτεροι.

Η εκδήλωση έκλεισε με το μοίρασμα της πίτας στα παιδιά του σταθμού ενώ κληρώθηκαν και δώρα.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και χαιρέτησαν οι αντιδήμαρχοι: Άγγελος Αραμπατζής, Γιάννης Αβραμίδης, Μιχάλης Βρεττός, Νίκος Δαμάσκος, Χριστίνα Κατσανδρή, Δημήτρης Κωφός, Νίκος Ξαγοράρης, Γιώργος Πετάκος, Στάθης Τοπαλίδης, οι πρόεδροι των νομικών προσώπων Μαρία Μπούκη και Γιάννης Νίκας, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγα Παυλίδου.

 

Μοιραστείτε το…