Κέφι, χαρά και διασκέδαση στην Καλοκαιρινή Γιορτή και την “αποφοίτηση” νηπίων των Παιδικών Σταθμών

Με μια ξεχωριστή γιορτή, γεμάτη φαντασία, κέφι, παιχνίδια και αισιοδοξία καλωσόρισαν το Καλοκαίρι τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Φροντίδας του Δήμου Αχαρνών, την Τετάρτη 9 Ιουνίου, παρουσία των γονιών τους και εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής.

Χαιρετίζοντας τη γιορτή ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελείται στους Παιδικούς Σταθμούς, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη και τη φροντίδα στα παιδιά και ευχαρίστησε την πρόεδρο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Αγγελική Ζαχαριάδη, τις Παιδαγωγούς και το Προσωπικό που εργάστηκαν σκληρά για ακόμα μια σχολική χρονιά, προσθέτοντας ότι: “Η γιορτή των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας, έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία. Είναι η στιγμή που χαιρόμαστε, καμαρώνοντας τα παιδιά μας, το μέλλον της πόλης μας, αλλά και η ώρα που νιώθουμε ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι παλέψαμε και φέτος, με όλες μας τις δυνάμεις για να αναβαθμίσουμε τις υποδομές, να ανακαινίσουμε τις εγκαταστάσεις, να προσφέρουμε στα παιδιά μας και τις οικογένειές τους όλα όσα αξίζουν. Είναι όμως και μια ημέρα που θα ήθελα να την αφιερώσω, όπως είναι αφιερωμένο και όλο το Παιδικό Φεστιβάλ, στη μνήμη του Μάριου-Δημήτριου Σουλούκου, του παιδιού που έφυγε νωρίς από κοντά μας και που κάνεις μας δε θα ξεχάσει. Μάριε, θα σε έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό της ΔΗ.ΦΑ και την πρόεδρο Αγγελική Ζαχαριάδη για τη σημερινή διοργάνωση και το σπουδαίο έργο τους!»

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Αγγελική Ζαχαριάδη αναφέρθηκε στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών και η Δημοτική Αρχή για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών διαπαιδαγώγησης στα παιδιά.

Η κα Ζαχαριάδη ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αποχαιρετιστήρια γιορτή των Παιδικών Σταθμών αναφέροντας επίσης: “Νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά όταν βρίσκομαι ανάμεσα στα παιδιά. Η ευθύνη να ηγείσαι των Παιδικών Σταθμών είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα για αυτό ευχαριστώ το Δήμαρχό της Πόλης μας, Σπύρο Βρεττό, που με εμπιστεύτηκε σε αυτόν τον τόσο ευαίσθητο τομέα. Καθήκον και χρέος μου είναι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βάλουμε βάσεις για την σωστή λειτουργία τους. Στο πλαίσιο αυτό έγινε σοβαρή ανακαίνιση στους παιδικούς σταθμούς, στους αύλειους χώρους και στα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών, όπου συνεχίζουμε!

Απευθυνόμενη στους γονείς, τους Παιδαγωγούς και του εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς ανέφερε “Γνωρίζουν τις προσπάθειες μου και θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι σε αυτή τη θέση για να ολοκληρώσω το έργο μου για την καλύτερη διαβίωση των παιδιών αλλά και την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης τους“. Ευχαρίστησε δε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους που όλα αυτά τα χρόνια είναι αρωγοί και συμπαραστάτες, προσφέροντας ακούραστα τις Υπηρεσίες τους στα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στον μικρό Μάριο που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή πριν από 6 χρόνια μιας και η φετινή Καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

 

Μοιραστείτε το…