Κλειστοί οι Παιδικοί Σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, το ΚΗΦΗ και οι αθλητικοί χώροι της ΔΗΦΑ, τη Δευτέρα 6/2/2023, λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά σχολεία, παιδικοί σταθμοί, κοινωνικό φροντιστήριο, καλλιτεχνικά τμήματα ΔΗΚΕΑ, αθλητικά τμήματα ΔΗΦΑ και Αρωγή λόγω κακοκαιρίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους , κλειστά θα είναι αύριο 6 Φεβρουαρίου 2023 όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Επίσης, κλειστοί θα είναι οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων.

Στις Αχαρνές κλειστά θα παραμείνουν, επίσης, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, τα καλλιτεχνικά τμήματα της ΔΗΚΕΑ, το Δημοτικό ωδείο, τα αθλητικά τμήματα της ΔΗΦΑ, οι αθλητικοί χώροι της ΔΗΦΑ, τα ΚΑΠΗ, το ΚΗΦΗ, καθώς και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ “Αρωγή”.

Επιπλέον, οι Δήμαρχοι προτρέπουν τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών να εναρμονιστούν με όσα ισχύουν με τη λειτουργία των σχολείων, λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με στόχο την προστασία της εκπαιδευτικής κοινότητας από ενδεχόμενους κινδύνους μετακίνησης, από και προς τις σχολικές μονάδες.

Σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.

Απόφαση Δημάρχου

Μοιραστείτε το…