Ολοκληρώθηκε το 9ο Τουρνουά ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων


ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 9ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2014.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από τη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών την Κυριακή 11 Μαϊου 2014, το 9ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5χ5 των Δημοτικών Σχολείων Αχαρνών το οποίο έλαβε χώρα στο Paradise Park.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των μαθητών, δασκάλων διευθυντών και γονιών, οι οποίοι παρακολούθησαν τα ταλέντα της πόλης μας « τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας », που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο τέλος της διοργάνωσης πήραν κύπελλα και μετάλλια όλες οι ομάδες που έφτασαν στον τελικό.

Οι απονομές έγιναν από τον Δήμαρχο κ. Σωτήριο Ντούρο, τον Πρόεδρο της ΔΗ.Φ.Α. κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Ιωάννη Νίκα και κ. Θέμη Οικονόμου και την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Αθλητισμού-Αλληλεγγύης & Παιδείας κ. Αφροδίτη Στεργίου. Αποτελέσματα:

Ο Μικρός Τελικός πραγματοποιήθηκε μεταξύ των σχολείων

1ο Θρακ/δόνων – 22ο Αχαρνών με σκορ 10-3 και ο Μεγάλος Τελικός μεταξύ των σχολείων 3ου – 24ου με σκορ 5 – 1.

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κων/νος Λαζαρίδης του 24ου Δημοτικού σχολείου.

Η τελική κατάταξη των Δημοτικών Σχολείων είναι η εξής:

1η θέση 3ο Δημοτικό Αχαρνών.

2η θέση 24ο Δημοτικό Αχαρνών.

3η θέση 1ο Θρακ/δόνων.

4η θέση 22ο Δημοτικό Αχαρνών.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες των Δημοτικών Σχολείων που επέδειξαν στο τουρνουά την αγωνιστικότητα και την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Ευχαρίστησε επίσης τους Διευθυντές και Διευθύντριες, τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, τους Γυμναστές και Προπονητές των Δημοτικών σχολείων, για την συμμετοχή τους στο τουρνουά.

| |

Μοιραστείτε το…

Αφήστε μια απάντηση