Συγκίνηση και υπερηφάνεια στο Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών

Οι μικροί και λίγο μεγαλύτεροι αθλητές που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, προκάλεσαν αισθήματα συγκίνησης και υπερηφάνειας σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο “Μπάμπης Χολίδης” το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023.

Οι αθλητικές επιδείξεις και η παρέλαση των αθλητών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα “Άθληση για Όλους” της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών απέδειξαν περίτρανα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές και το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών.

Το παρών στο Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού έδωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός ο οποίος φανερά ικανοποιημένος από αποτέλεσμα των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού που λειτουργούν στον Δήμο Αχαρνών δήλωσε: “Στο Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Μπάμπης Χολίδης, τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας διαβεβαίωσαν, με το δικό τους τρόπο, πως οι Αχαρνές θα συνεχίσουν να είναι πόλη – γενέτειρα αθλητισμού“.

Επιπλέον ανέδειξε την δυναμική των νέων της πόλης των Αχαρνών που πηγάζει από την πολυπληθή σχολική κοινότητα αναφέροντας: “Στις Αχαρνές έχουμε 107 σχολικές μονάδες και πάνω από 15.000 μαθητές. Αυτά τα παιδιά, τα δικά μας παιδιά, είναι το μέλλον μας, το αύριο αυτού του τόπου και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που συμμετέχουν στο μαζικό αθλητισμό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών

Τέλος, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός εξήρε το έργο του Προσωπικού και της Προέδρου της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Αγγελικής Ζαχαριάδη αναφέροντας: “Συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό, την πρόεδρο Αγγελική Ζαχαριάδη και τους προπονητές για όσα μας προσφέρουν, όλα αυτά τα χρόνια. Δε σταματάμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό με κάθε δυνατό μέσο!

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Αγγελική Ζαχαριάδη ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών που δείχνουν αμέριστη εμπιστοσύνη στις δομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Αχαρνών στους μικρούς αθλητές, ενώ συνεχάρη τους Προπονητές και τους εργαζομένους της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών που μέσα από την κατάρτιση, τις προσπάθειες και τον επαγγελματισμό τους έχουν ανεβάσει “ψηλά τον πήχη” του μαζικού αθλητισμού στον Δήμο Αχαρνών.

Αναφερόμενη στις προσπάθειες της Διοίκησης της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών για την λειτουργία και διαρκή αναβάθμιση του Προγράμματος “Άθληση για Όλους” ανέφερε: “Το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού είναι ο “καθρέπτης” της δουλειάς που γίνεται από τα παιδιά, τους προπονητές και το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών. Δεν είναι απλά υποχρέωση μας να δημιουργούμε δομές και υπηρεσίες για να αθλούνται τα παιδιά μας. Είναι καθήκον μας να παρέχουμε στα νέα παιδιά της πόλης το καλύτερο δυνατό.

 

Μοιραστείτε το…